Ana içeriğe atla

Çok kullanılan bebek isimleri

Çok kullanılan bebek isimlerini sizler için bulduk.Bu çok kullanılan bebek isimleri s ile başlayan harfleri diğer harfleri ise zamanla paylaşacağız.


İsim Açıklama
Sıbgatullah Yaratıcı gücü, kuvveti olan Allah'ın kulu.
Sıdkı İç, yürek temizliğiyle, doğrulukla ilgili Türk dil kuralı açısından "d/t" olarak kullanılır.
Sıngın 1. Kırık, dökük. 2. Dağınık. 3. Sıkıntılı, kederli. 4. Çekingen, gözü korkmuş.
Siyamı Oruç tutan, oruçlu, kötülükten kaçınan.
Simurg Anka kuşu, masal kuşu.
Siret Bir kimsenin manevi durumu, hal ve hareketleri, tabiatı ahlak ve karakteri. Hal ve gidiş. Hal tercümesi Hz. Muhammed'in hal tercümesi.
Sökmener Yiğit kimse.
Sönmezalp (bkz. Sönmez alp).
Subahi (bkz. Subhi).
Sudur 1. Göğüsler. 2. Sadrazamlar. 3. Kazasker. 4. Sadır olma, meydana gelme.
Suner Sunucu, sunan.
Sungur 1. Sakin, soğukkanlı (kimse). 2. Akdoğan.
Sungurtekin (bkz. Sunguralp).
Suyurgal İhsan, bağış, hükümdarca bağışlanan dirlik.
Süzen Topluca yapılan av.
Süerdem Erdemli asker.
Süfyan Ashabı kiramın meşhurlarından bazılarının ismi. Süfyanı Sevri: Kelamcı, muhaddis, alim.
Sükar Asker soyundan gelen, yiğit yürekli asker.
Sülasi Üçlü, üç şeyden meydana gelen.
Sülvan Yüreğe ferahlık veren ruh, iç açıcı ilaç.
Sümre Esmerlik, karayağızlık.
Sünnetullah Allah'ın koyduğu nizam.
Sürre 1. Para kesesi. 2. Hediye. 3. Osmanlı devletinde halifelik makamınca Mekke ve Medine fakirleri ile alimlerine gönderilen para.
Safi 1. Katışıksız, katıksız, halis, temiz. 2. Yalnız, sadece, sırf. 3. Kesintilerden sonra kalan kısım, net.
Safiyüddin Dini temiz, dini pak.

Yorumlar

Sponsor Reklamlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurtce kiz isimleri ve kurtce erkek isimleri

Kürtçe kız isimleri ve kürkçe erkek isimleri Kürtçe kız isimleri ile kürkçe erkek isimleri bulabildiğimiz kadar kız ve erkek isimleri bulduk.Umarım yeni doğan bebeğinize güzel bir isim bulabilirsiniz. Kürtçe Kız Çocuk İsimleri ve Anlamları,Kürtçe bebek isimleri,Kürtçe İsimler Ve Anlamları    A dan Z ye Kütçe kız çocuğu isimleri sırayla başlayalım.  

Azerice bebek isimleri

Azerice bebek isimleri Merhaba değerli ebeveynler, azerice bebek isimleri konusuna hoşgeldiniz.Sizlere azerice bebek isimleri yani azeri kökenli isimleri yazacağız.A harfile başlayıp Z harfine kadar sırayla gittik.Umarım yararlanabilceğiniz bir konu olur.Allah doğacak çocugu ailesiyle birlikte büyütsün... Hayırlı günler dilerim, mutluluklar sizlerin olsun.

2019 Privacy Policy

Yandex Metrica collects data when you use the app and you allow it... !!! Our apps do not include any third-party advertising or collect any personal information. When you download and use our mobile applications, we don’t require you to provide any information and we don’t collect any information about you or your device.  AdMob  "AdMob knows performance mobile advertising. As one of the largest performance mobile ad networks worldwide, we offer performance advertisers sophisticated targeting capabilities and low-cost customer acquisition with measurable return on investment." We do not collect personally identifiable information about you. In other words, we do not collect information such as your name, address, phone number or email address. We do not knowingly contact or collect personal information from children under 13. If you believe we have inadvertently collected such information, please contact us so we can promptly obtain parental consent or remove the informati